AUTO, CARIERE

Dacia: Negocierea cu sindicatul, la final. Ce majorare au obtinut salariatii

28 aprilie 2014, ora 16:14 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
dacia1.jpg
Negocierile dintre conducerea AutomobileDaciasi sindicate pentru contractul colectiv de munca din acest an s-ar putea finaliza in aceasta saptamana, afirma Constantin Stroe, vicepresedintele CA al constructoruluiauto, care precizeaza ca s-a agreat o "cresterere rezonabila" a salariilor.

"Am tot respectul pentru angajatii Dacia. Cred in intelepciunea si in terminarea acestei negocieri prelungite, probabil chiar in cursul acestei saptamani, daca nu cealalta", a spus Stroe, raspunzand unei intrebari privind amenintarile cu care se confrunta productia auto din Romania.

El a afirmat ca, in timp ce la Dacia operatorii au incasat anul trecut un salariu mediu brut de 4.428 lei, nivelul consemnat in economia nationala a fost 2.224 lei, iar pe ramura de profil s-a situat la 2.682 lei.

"Pai domnule cand ai asa un ecart, trebuie sa fii intelept. Sigur, in spatele acestor negocieri sunt si alte, ma rog, tactici, cum vreti s-o luati. Cred ca vor accepta un program si au acceptat o crestere rezonabila, tinand seama si de inflatia de anul trecut", a spus reprezentantul Dacia, citat de Mediafax.Citeste si: Dacia, butoiul cu pulbere care poate arunca Romania in recesiune
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Octombrie 2021, 13:35
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter