- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Dacia Sandero costa 6.890 de euro in Romania

04 Jun, 07:01 • Redactia DailyBusiness
Dacia a lansat, marti, modelul Sandero in Romania, cu preturi cuprinse intre 6.890 euro si 9.850(cu toate taxele incluse) si trei ani garantie sau 100.000 km.
Dacia Sandero costa 6.890 de euro in Romania

Noul model este disponibil in cinci versiuni de echipare: Sandero, Ambiance, Préférence, Laureate si Prestige. Sandero este primul vehicul din gama Dacia care afiseaza noul logo al marcii.

Modelul are lungime 4,02 m, latime 1,75 m si ampatament de 2,59 m, iar portbagajul are capacitate de 320 litri). Emisiile de CO2 sunt reduse, iar costurile de reparatie si intretinere foarte scazute.

Pentru inceput, Dacia propune variantele de motorizare pe benzina, 1.4 l 75 CP si 1.6 l 90 CP, urmand ca anul viitor sa fie disponibile si motorizarile diesel.

Noul model dispune, printre altele, de airbag sofer, ABS si AFU (asistenta la franarea de urgenta), 3 centuri de siguranta spate reglabile pe inaltime, pre-echipare radio si bancheta rabatabila.

Incepand de miercuri, 4 iunie, modelul Sandero, poate fi comandat in toata reteaua Dacia din tara, cu preturi cuprinse intre 6.890 euro si 9.850(cu toate taxele incluse), primele masini urmand a fi livrate pana la finele lunii iunie.

Dacia a investit 147 de milioane de euro in dezvoltarea proiectului Sandero.

Sandero este al cincilea model al gamei Dacia, gama care cuprinde deja doua vehicule de persoane, Logan berlina si Logan MCV, dar si doua vehicule utilitare, Logan VAN si Logan Pick-Up.

In cursul acestui an, Dacia Sandero va fi, treptat, comercializata in Europa Occidentala, Turcia si Magreb.