- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Dacia vinde in Italia 2 modele Sandero exclusiv pe Facebook

30 Mar, 14:56 • Redactia DailyBusiness
Dacia Italia vinde doua modele de Sandero exclusiv pe reteaua de socializare Facebook, la preturi de 8.500 euro, respectiv 13.500 euro, potrivit La Repubblica.
Dacia vinde in Italia 2 modele Sandero exclusiv pe Facebook

La un an dupa lansarea paginii de Facebook Dacia Duster Italy, filiala constructorului auto a creat pe reteaua de socializare mai multe pagini similare, pentru fiecare brand din portofoliu.

In cadrul campaniei de promovare, Dacia vinde in Italia, exclusiv prin intermediul Facebook, doua modele de Sandero, relateaza Mediafax.

Cel mai scump dintre acestea, cu un pret de 13.500 de euro, este un model Sandero Stepway cu motor Euro 5 de 1,5 litri dCi care dezvolta 90 de cai putere, culoarea gri mat exclusiva pentru aceasta oferta, clima, radio CD/MP3, jante din aliaj, faruri de ceata si volan imbracat in piele.

Celalalt model oferit doar vizitatorilor paginii de Facebook a Dacia Italia este un Sandero Laureate cu motor Euro 4 de 1,4 litri si 75 cai putere. Si aceasta varianta vine intr-o culoare unica, are climatizare si faruri de ceata.