AUTO

Federal-Mogul inaugurează o nouă fabrică în România

14 aprilie 2016, ora 14:55 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Daniel Ninivaggi, CEO, Federal-Mogul Motorparts și Co-CEO, Federal-Mogul Holdings Corporation
Daniel Ninivaggi, CEO, Federal-Mogul Motorparts și Co-CEO, Federal-Mogul Holdings Corporation
Federal-Mogul Motorparts anunță deschiderea oficială a celei mai recente fabrici din România, cu o suprafață de 12.000 metri pătrați, care se alătură fabricii de plăcuțe de frână existente deja la Ploiești.

Aceasta va aproviziona constructorii de autovehicule din Europa cu ansambluri și componente pentru ștergătoare auto.

Aceleași tehnologii avansate sunt utilizate şi pentru producția ștergătoarelor auto disponibile în service-uri și la distribuitorii globali de componente aftermarket, sub brandul Champion.

Fabrica foloseşte procese de producție și ambalare de înaltă precizie şi calitate, atât pentru ansambluri de lame plate pentru ștergătoarele de parbriz și lunetă, cât și pentru ansambluri de lame convenționale și brațe de ștergătoare. Procesele standardizate, tratamentele variate ale suprafețelor ștergătoarelor și finisajele, asigură cele mai înalte standarde de calitate pentru diferite modele de ștergătoare.
 Daniel Ninivaggi, CEO, Federal-Mogul Motorparts și Co-CEO, Federal-Mogul Holdings Corporation, a declarat: „Prezența noastră aici a crescut considerabil de la deschiderea fabricii de plăcuțe de frână, în 2014. De asemenea, am dezvoltat şi un centru de servicii modern în București și ne aflăm în plin proces de extindere a capacității de producție la fabrica de plăcuțe de frână din Ploiești.”   „Inaugurarea, la Ploiești, a fabricii de ștergătoare de parbriz, reprezintă pasul următor în strategia noastră de a optimiza operațiunile companiei în Europa. Aceasta va spori competitivitatea pe piaţa internațională automotive”, a spus Ninivaggi.

„În același timp, susținem creșterea numărului locurilor de muncă din zonă. Noua unitate de producţie a creat noi oportunităţi pentru peste 300 de persoane. Anticipăm că interesul Guvernului României de a dezvolta școlile de meserii și de a elabora o nouă curriculă universitară care să răspundă nevoilor mediului de afaceri, va crea angajați calificați care vor susține creșterea economică din regiune.”
 

În ultimii 2 ani, Federal-Mogul a devenit unul dintre cei mai importanți angajatori din județul Prahova, reușind să atragă atât specialiști din regiune cât și absolvenți aflați la începutul carierei.

Federal-Mogul Motorparts a lansat recent programul destinat absolvenților –
European Graduate Program care le permite tinerilor la început de carieră să se dezvolte pentru a putea ocupa funcții manageriale.  

„Acest program derulat pe o perioadă de 2 ani și destinat absolvenților de studii universitare, oferă noilor specialiști oportunitatea de începe și de a-şi accelera parcursul profesional în cadrul companiei noastre,” a explicat Martin Hendricks, Președinte, divizia Global Braking și Președinte EMEA, Federal-Mogul Motorparts.

„Programul pune la dispoziția tinerilor profesioniști șansa de a lucra cu, și în cadrul unor echipe internaționale, de a-și asuma responsabilitatea pentru proiectele pe care le realizează și de a-și dezvolta expertiza și abilitățile de lideri în pregătirea pentru viitoarele roluri de conducere.”
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 17:51
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter