AUTO

Hertz România deschide un birou în Iași

25 mai 2016, ora 11:41 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
George Asimakis, Country Manager Hertz Romania.jpg
Hertz România, liderul pieței de rent-a-car și unul dintre jucătorii cu cea mai rapidă creștere pe piața de leasing operațional, anunță deschiderea primului birou din regiunea Moldovei, în orașul Iași.

Localizat în centrul orașului, în Piața Unirii nr. 6, biroul va oferi clienților din Iași și din regiune servicii de închiriere de mașini pe termen scurt și de leasing operațional, asigurând mobilitate turiștilor, dar și companiilor din zonă.

“Avem motive importante să considerăm că orașul Iași și întreaga regiune a Moldovei se vor dezvolta în următorii ani datorită turismului în continuă creștere, dar și datorită investițiilor din partea companiilor locale și internaționale. Amazon este doar una dintre marile companii care a făcut recent investiții în această zonă și se estimează că tendița va continua cu alți investitori similari. Deschidem acest birou pentru a ne îmbunătăți prezența în România pe piața de rent-a-car, dar și pentru a oferi serviciile de leasing operațional clienților din Iași și din împrejurimi”, a declarat George Asimakis, Country Manager, Hertz România.

Biroul din Iași va oferi servicii și celor care călătoresc în Iași, direct din cadrul aeroportului, zona sosiri, terminalul T3.Compania este prezentă în România în București, unde se află sediul central, Constanța, dar și în cinci aeroporturi importante: Otopeni, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu și Mihail Kogălniceanu (județul Constanța).
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 08 August 2022, 00:38
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter