AUTO

Hertz Romania investeste 12 milioane de euro în 1.000 de vehicule noi

15 aprilie 2016, ora 14:10 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
George Asimakis, Country Manager Hertz România
George Asimakis, Country Manager Hertz România
Business-ul de leasing operațional al Hertz România , Hertz Lease, are momentan o flotă de 1.600 de mașini și țintește să ajungă la 2.000 de unități la sfârșitul lui 2016, având în vedere că sectorul este așteptat să înregistreze o creștere de 13% în România, mulțumită evoluțiilor pozitive micro și macro economice.

Hertz Lease are în acest moment 170 de clienți în România, variind de la multinaționale la IMM-uri locale, și estimează o creștere de 25% în 2016.

Am înregistrat deja o creștere de 25% în primele trei luni ale lui 2016 în comparație cu aceeași perioadă din 2015 și ne așteptăm ca ritmul să se mențină până la finalul anului, ținând cont de faptul că evoluția pozitivă a multor sectoare de business, inclusiv turismul, a stimulat închirierile de mașini, atât pe termen lung, cât și pe termen scurt”, a declarat George Asimakis, Country Manager Hertz România.

Compania va investi anul acesta aproximativ 12 milioane de euro în 1.000 de vehicule noi. Începând cu această lună, Hertz Lease a adăugat în portofoliul său un alt serviciu premium, VIP Concierge, dezvoltat pentru clienții din top și middle management. Serviciul asigură clienților o mașină înlocuitoare de aceeași clasă în timpul perioadelor de mentenanță sau în timpul reparațiilor pentru mașinile contractate în leasing, iar în același timp este oferit și un serviciu de tip „door to door”. 
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 16:09
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter