AUTO

Țiriac Auto lansează primul abonament pentru service auto

09 noiembrie 2016, ora 00:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
serviceauto.jpg
Țiriac Auto lansează pachetul Full Service, primul abonament pentru service auto, valabil pentru toate mărcile din portofoliu, atât pentru utilizatorii individuali, cât și pentru clienții serviciilor Corporate.

“Noul abonament Full Service vine în sprijinul proprietarilor persoane fizice și juridice, aducând previzibilitate și control complet al costurilor, prin structura simplă de tarifare în rate lunare egale, pe întreaga durată a contractului. Pachetul acoperă aria de service, asistență rutieră, asistență telefonică, service ITP și garantie extinsă, alături de o transparență completă a costurilor”, a declarat Daniel Antor, CEO, Țiriac Auto.

Aria de service cuprinsă în abonament include prioritate la programare, toate reviziile periodice, reparațiile mecanice și electrice apărute ca urmare a utilizării normale a mașinii, precum și îngrijirea corectă necesară pentru un automobil, iar ca extensie a pachetului pot fi incluse și anvelopele.

Serviciul de asistență rutieră și tractare auto inclus este disponibil utilizatorilor oricând și oriunde pe teritoriul țării. Abonații beneficiază și de asistență telefonică specială, prin call center, la o linie dedicată. Mai mult decât atât, abonamentul acoperă și verificările ITP necesare conform legslației în vigoare.Utilizatorii care contractează abonamente Full Service primesc inclus garanția extinsă, pe întreaga durată a contractului. Abonamentele asigură o transparență completă a costurilor. Mai mult decat atât, abonamentul este transferabil odată cu dreptul de proprietate asupra mașinii, asigurând o mai mare valoare de revânzare.

Abonamentul Full Service este disponibil la prețuri ce pornesc de la 15 Euro / lună, iar orice model din portofoliul Țiriac Auto nou achiziționat sau cu o vechime de până la șase luni este eligibil pentru acest tip de contract.

Noul abonament este promovat printr-o campanie de comunicare online.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Mai 2020, 01:38
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter