- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Le Figaro: PSA Peugeot-Citroen ia in considerare lansarea unei marci de masini ieftine

21 Feb, 19:05 • Redactia DailyBusiness
Constructorul auto francez PSA Peugeot-Citroen analizeaza posibilitatea lansarii unei marci distincte de celelalte doua ale grupului prin intermediul careia va produce si comercializa masini cu pret redus, potrivit publicatiei Le Figaro.
Le Figaro: PSA Peugeot-Citroen ia in considerare lansarea unei marci de masini ieftine

„Constructorul auto vrea sa se lanseze pe segmentul low-cost la nivel international. Dupa imaginea concurentului sau Renault cu modelul Dacia Logan, PSA vrea sa creeze o noua marca, dedicata vehiculelor cu pret redus”, noteaza Le Figaro, citata de Mediafax.

Marca va fi infiintata, probabil, in asociatie cu partenerul chinez Changan Automobile. PSA si compania chineza intentioneaza deja sa comercializeze o serie de vehicule cu pret redus la sfarsitul anului viitor sau inceputul lui 2013.

„Nici nu se pune problema vanzarii unui automobil low-cost sub marcile Peugeot si Citroen”, a declarat directorul executiv al PSA, Philippe Varin.

Costurile transportului masinilor ar putea fi determinant in luarea deciziei de a lansa sau nu o marca noua, low-cost, a precizat el.