AUTO

Mazda MX-5 RF debutează în România

26 ianuarie 2017, ora 14:40 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
01_mazda_mx5_rf.jpg
Lansat la Salonul Internaţional de la New York de anul trecut, modelul Mazda MX-5 RF (retractable fastback) poate fi comandat deja în România cu prețuri ce pornesc de la 25.890 de euro.

Acoperișul retractabil automat este cel mai rapid din lume, plierea sau extinderea fiind posibile în doar 13 secunde de la acționarea comenzii, și adaugă modelului doar 45 de kilograme în plus, menținându-i masa redusă.

Volumul portbagajului poate găzdui două bagaje medii.

MX-5 RF poate fi comandat cu jante de 16 sau 17 inci, inclusiv o versiune din aluminiu realizată de BBS, disponibilă în funcție de nivelul de echipare. Tot în funcție de varianta de dotări, acoperișul poate fi livrat în culoarea caroseriei sau în variantă negru piano.Spre deosebire de MX-5 cu soft-top, RF este disponibil cu noua culoare premium Gri Machine, cu inserții de aluminiu.

Sub capota noii versiuni sunt două motoare pe benzină, un SKYACTIV-G 1.5 de 131 CP, cu un consum mediu combinat de 6,1l/100 km și SKYACTIV-G 2l care generează 160 CP și prezintă un consum minim combinat de 6,4l/100 km.

În premieră pentru MX-5, în plus față de cutia manuală SKYACTIV-MT cu 6 trepte, care asigură schimbarea rapidă și precisă între viteze, RF este disponibil cu transmisa automată SKYACTIV-AT tot cu 6 rapoarte.

Ambele motoare respectă normele Euro 6 și beneficiază de un sistem de admisie optimizat, mai ușor cu 30% decât în cazul generației anterioare și de evacuarea tip 4-2-1 din echiparea versiunii soft-top.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 14 August 2022, 06:27
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter