AUTO

Mercedes-Benz lanseaza la Geneva noua versiune a limuzinei din Clasa C

15 februarie 2018, ora 13:07 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
CP_Noile modele Clasa C Saloon si T-Modell_1.jpg
Mercedes-Benz va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an noile versiuni limuzina si estate (break) ale Clasei C, cu noi motorizari, atat pe benzina si motorina, dar si plug-in hibrid.
Aflat in 2017 in cel de-al patrulea an pe piata, actuala generatie Clasa C a fost anul trecut cel mai bine vandut model Mercedes-Benz la nivel global, cu peste 415.000 de unitati.

Noua Clasa C adopta optiunile de control si conceptul de afisare al actualei Clase S, cu un display complet digital.

Premieră mondială: noul Mercedes-AMG GT Coupé în patru ușiClasa C nu este singura premieră mondială de la Salonul Auto de la Geneva din acest an. Divizia super-sportivă a Mercedes-Benz, Mercedees-AMG, va prezenta alte două premiere mondiale: Mercedes-AMG C 43, dar și noul coupé în patru uși Mercedes-AMG GT Coupé.

EQ: brandul electric ia avânt

Divizia de autoturisme a Mercedes-Benz își continuă ofensiva pe frontul propulsiei alternative: la Geneva, EQ va releva o viziune asupra viitorului portofoliului de modele Mercedes-Benz și, parte a repoziționării strategice a brandului, va dezvălui primele modele de serie cu propulsie electrică. Modelelor electrice li se vor adăuga numeroasele modele de cea mai nouă generație plug-in hybrid. Acestea combină cea mai modernă tehnologie hibridă Mercedes-Benz cu motoarele diesel de cea mai nouă generație (OM 654).

În plus, prin smart edition nightsky (consum electric mixt 13.0 – 12.9Kwh/100km, nivel mixt emisii CO2 0g/km), smart va dezvălui noua treaptă a inteligenței electrice. Viziunea despre mobilitate electrică simplifcată și intuitivă este facilitiată de noua aplicație smart, care cel mai probabil va fi disponibilă în cea de-a doua parte a anului 2018. Utilizatorii aplicației pot verifica oricând statusul autoturismului, obținând informații precum nivelul bateriei sau autonomia disponibilă prin intermediul smartphone-ului sau smartwatch-ului personal. Un încărcător nou, de 22 kW, va fi disponibil pentru smart începând cu martie 2018. 

Alte produse importante ale diviziei de autoturisme a Mercedes-Benz

Noul G va fi dezvăluit în premeră publicului european în cadrul salonului auto de la Geneva, în timp ce Clasa A va debuta în Elveția la începutul lunii martie. De asemenea, brandul de lux Mercedes-Benz a ales să dezvăluie, în premieră mondială, noul Mercedes-Maybach Clasa S. Noua grilă a radiatorului, caroseria în două culori și noi combinații exclusive de culori la interior asigură un aspect chiar mai prestigios limuzinei super-lux.

Alte modele Mercedes-Benz prezentate la Geneva includ:
  • Edițiile Exclusive ale Clasei S Coupé și Cabriolet
  • Ediția Night, o serie exclusivă de modele compacte elegante care impresionează prin combinația de finisaje și stilizări AMG la exterior și linia Urban, cu elemente decorative de culoare albă la interior.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 12 August 2022, 23:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter