AUTO

Prezentator al Top Gear, despre soferii de automobile Dacia: N-au vazut asfalt in viata lor

18 martie 2015, ora 10:43 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
jeremy-clarkson.jpg
Jeremy Clarkson (foto), prezentatorul suspendat al show-ului BBC "Top Gear", a creat din nou controverse dupa publicarea unui articol in care spune despre soferii de automobile Dacia ca "n-au vazut asfalt in viata lor" si critica taximetristii londonezi ale caror masini "miros a bolnav".

"In Londra, sunt doua tipuri de soferi. Ai un tip care tocmai a ajuns aici dintr-o tara despre care nu ai auzit, a carui masina miroase vag a ulei de lavanda si om bolnav, care habar n-are unde merge si nu are cum sa ajunga acolo pentru ca nu pune niciodata benzina de mai mult de doua lire in rezervor. Apoi ai un sofer imbracat la costum, conducand un Mercedes S-Class elegant care chiar stie unde merge si este foarte politicos, dar care te taxeaza cu 7.500 de lire pe mila", a mai scris vedeta britanica, potrivit Mediafax.

Jeremy Clarkson a criticat si nordul Angliei, spunand despre soferi ca trebuie sa se lupte pentru un loc de munca cu "o jumatate de milion de Dacii inregistrate in strainatate, care sunt conduse de oameni care n-au mai vazut asfalt in viata lor si care cred ca limita de viteza este viteza maxima a masinii lor. Care este de vreo 70 de kilometri pe ora (42 de mile pe ora in orginal, n.r.)".Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Iulie 2021, 01:28
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter