AUTO

Renault relansează cel mai vândut vehicul franţuzesc din toate timpurile

20 septembrie 2016, ora 11:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
New Renault CLIO Estate  1 © Renault.jpg
Renault își relansează bestseller-ul, care este şi cel mai vândut vehicul franţuzesc din toate timpurile, cu peste 13 milioane de unități. Noul CLIO este disponibil în mai multe variante de motorizări, la un preț de pornire de 10.700 euro (cu TVA).

Clio IV a fost primul model ce a prezentat noua identitate vizuală a mărcii Renault în 2012. Adoptând semnătura luminoasă identitară full LED, cu lumini de zi în forma literei "C", în funcție de versiune, CLIO revine în 2016 cu un design nou.

La partea frontală, grila care înconjoară sigla a fost reproiectată, iar partea inferioară a acesteia a fost extinsă vizual. În partea din spate, design-ul barei de protecție a fost modificat pentru a reda mai multă robustețe.

Patru noi culori sunt propuse pentru a împrospăta paleta existentă - Rouge Intense, Gris Titanium, Bleu Iron și Blanc Nacré – noi jante și capace, dar și noi opțiuni de personalizare.

La interior, toate tapițeriile sunt reînnoite, iar detaliile cromate sunt mai fine și mai mate.

Diesel-ul de 1.5 Energy dCi 110 este cuplat la o transmisie manuala cu 6 trepte și îmbogățește oferta de motoare a noului CLIO, conferind mai multă putere și un consum redus de combustibil.De asemenea, motorul pe benzină Energy TCe 120 , cuplat și la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, va fi acum disponibil. Noul CLIO are una dintre gamele de motoare cele mai extinse de pe piată, cu 9 propuneri diferite: cutie de viteze/motor.

Noul CLIO propune trei sisteme multimedia: Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution și ca noutate sistemul R & Go disponibil pe nivelul de intrare în gamă. Pentru prima dată pe unul dintre aceste modele din segmentul B, Renault oferă între opționale Bose® Sound System pentru o experiență acustică de calitate.În cele din urmă, Noul CLIO este mai versatil și mai agil datorită sistemelor de asistentă la condus. În plus fată de senzorii de parcare spate, Noul CLIO propune, în funcție de versiune, senzori de parcare față și cameră video pentru marșarier. Sistemul "Easy Park Assist", disponibil pe versiunile superioare, asistă șoferul în timpul manevrelor de parcare.

Modelul este disponibil cu 4 niveluri de echipare: Life, Zen, Intens si GT Line. Pentru moment, comenzile sunt deschise pentru Noul CLIO și Noul CLIO Estate, urmând ca până în luna octombrie oferta comercială să fie completată și de versiunile sport: R.S. si R.S Trophy.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 29 Septembrie 2020, 11:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter