AUTO

Rusia ar putea interzice importul de masini

18 august 2014, ora 16:12 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
auto.jpg
Mocova ar putea consolida sanctiunile impose Occidentului prin instituirea unui embargo asupra importurilor de masini, intre altele, daca Statele Unite si Uniunea Europeana (UE) impun sanctiuni suplimentare Rusiei.

Din cauza confruntarii cu privire la Ucraina, Occidentul a impus Moscovei sanctiuni, vizand inclusiv sectoarele financiar si energetic, introducand numele a zeci de rusi apropiati presedintelui Vladimir Putin pe liste de sanctiuni, scrie ziarul de afaceri Vedomosti in editia de luni, potrivit Mediafax.

Vehiculele importate au reprezentat 27% din vanzarile de automobile in prima jumatate a lui 2014, 46% din vanzarile de camioane si 13% din cele de autobuze, potrivit Vedomosti.  

Rusia, care dezminte acuzatii potrivit carora inarmeaza rebelii prorusi din estul Ucrainei, ar putea interzice partial sau in inregime importurile de masini, scrie ziarul de afaceri, citand surse. Eventualul embargo nu se va aplica, insa, productiei in Rusia a firmelor Ford, Volkswagen, Ford Renault, Toyota si Hyundai Motor Co, toate avand instalatii de productie pe teritoriul rusesc, potrivit publicatiei.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 05 August 2020, 10:42
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter