AUTO, MEDIA & MARKETING, NEW MEDIA

UE: Uber este o aplicatie web sau un serviciu de taximetrie?

02 aprilie 2015, ora 11:51 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
uber.jpg
Autoritatile de reglementare europene analizeaza reclamatiile facute de Uber Technologies impotriva legislatiei din mai multe state europene si, pentru a clarifica problema, pun o intrebare serioasa referitoare la companie si anume daca este o aplicatie web sau un serviciu de taximetrie.

"Uber este o tehnologie, dar este o tehnologie care are impact asupra transporturilor. Avem nevoie de timp sa analizam, sa vedem si sa studiem", a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, Jakub Adamowicz, purtator de cuvant al Comisiei Europene, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax.

Executivul UE analizeaza problema in urma reclamatiilor facute de compania din San Francisco impotriva Spaniei, Germaniei si Frantei.

Mai multe servicii ale Comisiei Europene colaboreza la examinarea plangerilor, fiind dificil sa lamureasca astfel de probleme in lumea digitala, a spus si purtatorul de cuvant Mina Andreeva.Desi doar 14% dintre romani au auzit pana acum de aplicatia pentru smartphone Uber, 88% considera conceptul aplicatiei util si 73% sunt dispusi sa o utilizeze, arata un studiu realizat de compania iSense.Solutions.

Citeste si Aplicatia Uber, "spaima taximetristilor", se lanseaza in Bucuresti
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 27 Septembrie 2021, 07:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter