- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Alpha Finance Romania lanseaza serviciul de tranzactionare Cosmos Trade

20 Oct, 18:27 • Redactia DailyBusiness
Alpha Finance Romania lanseaza Alpha Cosmos Trade, un nou serviciu prin care investitorii din Romania vor avea acces la produse financiare de pe principalele piete de capital ale lumii, a anuntat marti compania.
Alpha Finance Romania lanseaza serviciul de tranzactionare Cosmos Trade

Alpha Cosmos Trade ofera posibilitatea tranzactionarii a peste 20.000 de actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare listate pe mai mult de 20 de piete de capital de pe patru continente.

Alpha Cosmos Trade va permite tranzactionarea acestor instrumente financiare fara a ingreuna procesul de compensare-decontare, clientul procedand la fel ca pentru o decontare locala, indiferent de moneda in care se efectueaza tranzactia.

„Intr-o era in care comunicarea devine din ce in ce mai simpla, lansarea Alpha Cosmos Trade reprezinta un pas pe care Alpha Finance Romania il face in vederea globalizarii ofertei sale. Prin acest nou serviciu incercam sa conectam portofoliile clientilor nostri la un mediu de investitii dinamic, fara a tine cont de granite”, a declarat Stelios Bairactaris, director general al Alpha Finance.

Alpha Finance Romania este o societate de servicii de investitii financiare autorizata de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare.

Alpha Finance Romania este membra a grupului Alpha Bank, care mai este prezent in Romania prin Alpha Bank Romania, Alpha Leasing Romania, Alpha Insurance Romania. De asemenea, Alpha Finance Romania SA este membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti.