BURSE

Bursa de la Bucuresti a continuat sa scada marti, dar mai putin ca luni

10 aprilie 2012, ora 22:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
grapho.jpg
Bursa locala a continuat si marti sa scada, dar mai putin ca luni. Indicele BET-FI s-a depreciat cu numai 0,36%, iar BET cu 0,62%.

"Majoritatea actiunilor din BET au facut astazi noi minime. Dintre acesta, actiunile BRD au intrat sub suportul de 10,55 lei stabilit pe parcursul lunii trecute, iar actiunile Broker au testat minimul din decembrie 2011", a declarat Gabriel Rotaru, broker la Intercapital Invest.

Acesta a adaugat ca actiunile Transelectrica s-au apropiat de nivelul de 15 lei, iar la Transgaz au intrat sub nivelul de 240 lei.

Rotaru a mai spus casi bursele europene se aflau marti seara in scadere. Astfel, indicele german DAX a retestat nivelul de6.600 puncte dupa ce in timpul zilei urcase pana la 6.740 puncte.Indicele spaniol IBEX a spart minimul din septembrie 2011, iar indicele italian a testat minimul din decembrie 2011, scazand marti cu 600 puncte.

De asemenea, indicele american Dow Jones Industrial se afla in scadere cu 100 puncte dupa doua ore de la deschidere, confom brokerului de la Intercapital Invest.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 10 Iulie 2020, 09:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter