BURSE

BVB lanseaza aplicatia pentru mobil BVB Trading

06 octombrie 2015, ora 10:24 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bvbtrading.jpg
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) lanseaza BVB Trading, aplicatia de tranzactionare online, dinamica si usor de utilizat, dedicata investitorilor care doresc sa isi administreze activ portofoliile si sa fie conectati la piata.

Aplicatia este disponibila gratuit in Google Play si App Store pentru clientii brokerilor care ofera acces la platforma Arena XT, serviciul de Direct Market Access asigurat de BVB.

Brokerii care ofera in prezent acces clientilor la platforma Arena XT sunt: ESTINVEST, GOLDRING, INTERVAM, MUNTENIA GLOBAL INVEST, OLTENIA GRUP INVEST, ROMCAPITAL si VIENNA INVESTMENT TRUST, in timp ce SUPER-GOLD INVEST, INTERFIN BROK si PRIME TRANSACTION sunt in etapa finala de implementare a acestui serviciu.

Aplicatia ofera acces la adancimea integrala a pietei pentru toate instrumentele tranzactionate la BVB, un set complet de instrumente pentru sustinerea activitatii de tranzactionare si informatii in timp real despre piata si tranzactionare (portofoliu, rapoarte operationale), date istorice si grafice.Utilizand aceeasi tehnologie ca cea a platformei principale de tranzactionare, Arena, si avand serverele platformei de tranzactionare colocate aproape de cele ale sistemului central al BVB, aplicatia BVB Trading ofera cea mai mare viteza de tranzactionare online la Bursa de Valori Bucuresti.

Pentru oricine, fie ca este vorba de investitori incepatori sau veterani pe piata de capital, BVB Trading este o aplicatie flexibila, completa si la indemana pentru a tranzactiona online pe piata de la Bucuresti, intr-un mod sigur.

Indiferent daca sunt la munca, prinsi in trafic, sau isi beau cafeaua, aplicatia BVB Trading este cea mai la indemana modalitate pentru cei care fac primii pasi pentru investitie sau de explorare a oportunitatilor de diversificare a portofoliului.

Prin lansarea BVB Trading, investitorii de la Bursa de Valori Bucuresti pot experimenta intreaga gama de instrumente pentru accesarea tranzactionarii instrumentelor financiare listate la BVB, pe toate dispozitivele: aplicatii WindowsPC, aplicatii web, aplicatii dedicate pentru smartphone cu sisteme de operare iOS/Android.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Mai 2020, 03:39
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter