BURSE

BVB organizeaza un eveniment in Piata Universitatii

04 septembrie 2015, ora 13:39 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
universitate.jpg
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) organizeaza prima editie a evenimentului “Banii Tai Expo” in Piata Universitatii din Bucuresti. Aceasta este prima expozitie organizata de Bursa de Valori Bucuresti in cooperare cu case de brokeraj, administratori de fonduri, fonduri de pensii, asiguratori de viata si companii listate, dedicata in exclusivitate serviciilor financiare.

Inima Bucurestiului va deveni pentru doua zile centrul de acces la informatii cu privire la economisire si investitii, administrarea banilor, piete de capital, precum si un spectru de servicii financiare disponibile persoanelor fizice.

Organizata in Piata Universitatii, centrul urban al Bucurestiului prin care trec zilnic minim 5.000 de persoane, “Banii Tai Expo” isi propune sa aduca in acelasi loc reprezentanti ai diferitelor sectoare ale industriei finaciare si pietei de capital pentru a-i informa pe vizitatori despre administrarea banilor si oportunitatile existente.

„Am programat „Banii Tai Expo” la inceputul lunii octombrie, care va fi cu siguranta „Luna Investitorilor Persoanelor Fizice”. Astazi, circa 20.000 de romani FAC CEEA CE TREBUIE investind la Bursa de Valori Bucuresti. Ne dorim ca numarul celor care FAC CEEA CE TREBUIE sa fie mai mare”, a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB.„Banii Tai Expo” este primul dintr-o serie de proiecte care vor avea loc in luna octombrie dedicate cresterii nivelului culturii financiare din Romania.

Celelalte activitati care vizeaza investitorii persoane fizice vor fi anuntate de Bursa de Valori Bucuresti in urmatoarele saptamani. Prima lista de expozanti va fi facuta publica de Bursa de Valori Bucuresti la mijlocul lunii septembrie.

Agenda preliminara include o deschidere oficiala a sedintei de tranzactionare cu invitati speciali, seminarii “Fluent in Finante”, seminarii speciale despre administrarea banilor care se vor derula pe tot parcursul zilei, precum si interviuri cu participantii la expozitie.

Evenimentul va fi, de asemenea, transmis live prin intermediul catorva canale on-line, inclusiv pe website-ul Bursei de Valori Bucuresti, precum si pe pagina de Facebook. Programul complet al evenimentul si lista tuturor companiilor expozante va fi disponibila in curand pe website-ul BVB.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 08 Decembrie 2021, 06:09
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter