- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Dupa \”contrele\” cu Petru Prunea, STK Emergent isi face asociatie pentru protectia investitorilor

12 Aug, 14:27 • Redactia DailyBusiness
Un grup de investitori in fondul de investitii STK Emergent a hotarat, la data de 5 august 2008, infiintarea Asociatiei pentru Protectia Investitorilor, au informat marti reprezentanti ai fondului.
Dupa \contrele\ cu Petru Prunea, STK Emergent isi face asociatie pentru protectia investitorilor

„Aceasta decizie a fost determinata de necesitatea de a prezenta tuturor celor interesati punctul de vedere al investitorilor si de a contracara campania de dezinformare lansata de cei care doresc sa saboteze un proiect important de pe piata de capital din Romania”, au precizat reprezentantii fondului.

Ei au adaugat ca „principalul promotor al acestui sabotaj este Petru Prunea”, presedintele Broker Cluj, care, „atat din postura de concurent – ca presedinte al Broker Cluj SA, cat si din cea de arbitru – ca membru in Consiliul de Administratie al BVB, a facut si continua sa faca declaratii nefondate si presiuni in vederea ingreunarii procesului de listare a STK Emergent”.

Reprezentantii STK Emergent au mai spus ca le adreseaza membrilor Consiliului de Administratie al BVB rugamintea de a consolida in mod practic decizia luata in 29 iulie 2008, de admitere la tranzactionare a titlurilor companiei.