BURSE

Fostul sef al AVAS pleaca si de la Romgaz

13 iunie 2014, ora 14:20 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
volintiru.jpg
Unul dintre membrii Consiliului de Administratie (CA) al producatorului de gaze naturale si electricitate Romgaz Medias (SNG), Adrian Constantin Volintiru, a renuntat vineri la functie.

"Consiliul de Administratie a luat act de notificarea domnului Adrian-Constantin Volintiru privind renuntarea la functia de administrator al Romgaz SA incepand cu data de 13iunie2014, urmand ca selectia noului membru al Consiliului de Administratie pentru postul ramas vacant, sa fie realizata conform prevederilor legale si statutare", potrivit unui comunicat al companiei transmis vineri Bursei de Valori Bucuresti.

Ceilalti ocupanti ai locurilor din CA al Romgaz sunt Aurora Negrut, Ecaterina Popescu, Eugen Dragos Doros, Virgil Marius Metea, Petrus Antonius Maria Jansen si David Klingensmith.

Volintiru a fost, in perioada noiembrie 2012-noiembrie 2013, presedinte al Autoritatii de Administrare a Activelor Statului. La finele anului trecut, Volinturu a fost numit secretar de stat la Ministerul Economiei, post din care a fost retras dupa iesirea PNL de la guvernare.In noiembrie anul trecut, Adrian Volintiru a fost trecut din postul de presedinte al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), fosta AVAS, in cel de secretar de stat la Ministerul Economiei, prin decizie a premieruluiVictor Ponta.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 08 Mai 2021, 00:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter