BURSE, CARIERE

Franklin Templeton a numit un co-manager al Fondului Proprietatea

02 noiembrie 2016, ora 08:41 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
imo2.jpg
Franklin Templeton Investment Management Limited UK Sucursala București (“FTIML”), în calitate de administrator de investiții al Fondului Proprietatea S.A. (“Fondul”), anunță numirea lui Johan Meyer, începând cu data de 1 noiembrie 2016, în funcția de Co-CEO al FTIML și Co-Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea.

Din sediul de la București, el va lucra îndeaproape cu Greg Konieczny, CEO al FTIML și Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea, precum și cu întreaga echipă din România.
 

Rolul lui Johan va fi acela de a sprijini activitatea lui Greg la nivel de Co-CEO și Co-Manager de Portofoliu, în condițiile extinderii responsabilităților lui Greg odată cu preluarea funcţiei de Director de Strategii de Specialitate în cadrul Templeton Emerging Markets Group (TEMG), rol ce presupune și supravegherea operațiunilor de private equity ale grupului. Greg va continua în rolul său de lider în cadrul managementului Fondului Proprietatea.  

Johan, care s-a alăturat Franklin Templeton Investments în 2004, are experiență în calitate de membru al echipei TEMG și în industria de administrare a fondurilor de investiții.

Anterior noului său rol în România, acesta a fost Vice Președinte, Managing Director Africa de Sud și Director de Strategie pentru Africa în cadrul Templeton Emerging Markets Group.Din sediul de la Cape Town, acesta a fost responsabil de stabilirea strategiei generale pentru regiunea respectivă, asigurând îndrumare și expertiză, coordonând resursele adecvate și nevoile de analiză, și valorificând experienţa grupului pentru a lua decizii de investiții în concordanță cu strategia generală.

În trecut, Johan a fost membru al echipei de administrare a Templeton Frontier Funds, cu investiții în companii românești.
 

Johan deține o diplomă de licență în comerț și a urmat studii postuniversitare în domeniul economiei la Universitatea din Pretoria.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 00:48
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter