BURSE, REAL ESTATE

Mall-ul SIF Oltenia din Craiova se deschide pe 9 iunie

29 martie 2016, ora 11:41 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
MERCUR Center 29 Martie 2016 (16).JPG
Mercur Center Craiova se va deschide pe 9 iunie, cu o zi înainte de debutul Campionatului European de Fotbal. Centrul comercial are la această dată peste 90 la sută din spații închiriate. 

Centrul comercial din Craiova va găzdui, din 9 iunie, peste o sută de magazine, printre cele mai importante investiții de profil numărându-se cea a retailerului suedez H&M, care va deschide aici un magazin pe două etaje, magazinele S. Oliver, Rinascenti, Magic Shoes, Pepco, Cătălin Botezatu, Top Sport, Diverta, Sevda, Splend’Or, Kendra, Flanco, Germanos și multe altele. 

Zona de food-court de la etajul trei va ocupa un spațiu impresionant și va găzdui restaurante şi fast food-uri variate, precum Spartan, McGrill, Pizzeria Rio, restaurantul cu specific chinezesc Shanhay Bar, restaurant cu specific romanesc Oșanu, cofetăria Marie Luise.

Aria de cafenele va include Tucano Coffee, Sweet Escape, Victoria Cafe și altele.O mare varietate de magazine şi zone de distracție pentru copii vor fi disponibile la deschiderea Mercur Center - Primigi, Bebeti, Maison du Bebe, în timp ce cinematograful cu șase săli digitale, Inspire Cinema (1.800 metri pătrați, 580 locuri) va fi una dintre atracțiile principale ale centrului comercial.

Toate acestea se vor alătura supermarketului Profi, care va ocupa spatiul de la demisolul centrului comercial și vor completa oferta variată de cumpărături și divertisment. 

Mercur Center, deținut în proporție de 93% de SIF Oltenia, are o suprafață construită desfășurată de 24.000 de metri pătrați și a fost închis din luna septembrie pentru lucrări  de modernizare. Investiția se va ridica la aproximativ 12 milioane de euro.

La finele anului trecut, Mercur Center a trecut printr-un amplu proces de rebranding, desfășurat de compania Evobrand pe un interval de câteva luni, pe baza unor studii de piață efectuate pe eșantioane reprezentative pentru populația municipiului Craiova.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 25 Octombrie 2021, 07:58
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter