BURSE

Ponta: Guvernul poate sa-si reduca participatia la Transgaz Medias

23 octombrie 2014, ora 17:09 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ponta.jpg
Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la sediul Transgaz Medias, ca Guvernul nu trebuie sa ramana cu pachetul majoritar de 58% din actiunile companiei, putand sa isi reduca participarea, astfel incat sa fie atrasi noi investitori privati care sa permita companiei sa se dezvolte.

Victor Ponta a participat, vineri, la Transgaz Medias, judetul Sibiu, la evenimentele desfasurate cu ocazia implinirii a o suta de ani de transport al gazelor pe teritoriul Romaniei.

"Ca actionar majoritar, nu pot decat sa va spun sa continuati sa fiti o societate care sa functioneze dupa cele mai inalte standarde de competitivitate, de performanta, sa investiti, sa va dezvoltati, sa intelegeti ca Europa inseamna oportunitati, dar inseamna si foarte mare competitie. Va spun ca ne vom comporta ca orice actionar privat si anume: asteptam performanta, asteptam profituri daca se poate, nu ne lacomim, nu vrem imediat profiturile sa le incasam, atata timp cat dumneavoastra reinvestiti si in felul asta consolidati compania, si nu veti avea niciodata, cum nici nu ati avut pana acum, va garantam, niciun fel de influenta politica si faceti tot ce puteti sa scoateti de tot politica din conducerea companiei, e valabil si pentru vecinii de la Romgaz, si incepeti sa scoateti politica", a spus premierul, citat de Mediafax.

El a afirmat ca ar fi de acord cu micsorarea pachetului de actiuni pe care il detine Guvernul la Transgaz in vederea atragerii de investitori care sa permita dezvoltarea companiei.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 15 Iunie 2021, 03:17
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter