BURSE

Romradiatoare, firma la care detine actiuni si Mircea Lucescu, se tranzactioneaza pe AeRO

08 august 2017, ora 14:44 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
romradiatoare.jpg
Acțiunile Romradiatoare SA (RRD), companie care proiectează și produce schimbătoare de caldură și sisteme de schimb termic, precum și o gamă largă de piese metalice și module asamblate, încep din 8 august tranzacționarea pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB). Romradiatoare este deținută în proporție de 76,5% de SIF Transilvania, iar un pachet de 16,5% aparține antrenorului de fotbal, Mircea Lucescu.

„Având în vedere că fuziunea prin absorbție a SIBEX-Sibiu Stock Exchange a intrat pe ultima sută de metri, mai multe companii vor fi tranzacționate pe piața AeRO” a spus Ludwik Sobolewski, CEO BVB.

 „Listarea acțiunilor Romradiatoare pe AeRO, piața alternativă pentru acțiuni a Bursei de Valori București, reprezintă un pas semnificativ către accesul pe piața de capital, precum și o oportunitate deosebită de creștere a vizibilității și notorietății companiei pe plan național și internațional”, a declarat directorul general al Romradiatoare, Oliviu Niculescu.

Romradiatoare are peste 90 de ani de experiență în industria prelucrătoare și peste 55 de ani în proiectarea și execuția de radiatoare.În prezent, Romradiatoare proiectează și produce schimbătoare de caldură și sisteme de schimb termic pentru motoare și alte aplicații industriale și rezidențiale, precum și o gamă largă de piese metalice și module asamblate, peste 80% din produse fiind destinate exportului.

Produsele Romradiatoare sunt exportate direct sau prin intermediari în țări precum: Marea Britanie, Franța, Slovacia, Ungaria, Polonia, Belgia, Bulgaria, Cehia, SUA, Danemarca, Egipt și Germania. Romradiatoare este deținută în proporție de 76,5% de SIF Transilvania, iar un pachet de 16,5% aparține antrenorului de fotbal, Mircea Lucescu.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 13 August 2022, 00:40
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter