- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

SIF Transilvania a castigat un proces cu una dintre firmele lui Chelu

08 Sep, 11:52 • Redactia DailyBusiness
Instanta a respins, in luna iunie, cererea firmei Groval Trade din Galati, banuita ca actioneaza in mod concertat cu omul de afaceri Catalin Chelu, prin care aceasta solicita anularea hotararilor adunarii generale la SIF Transilvania din luna aprilie, a anuntat, marti, societatea de investitii.
SIF Transilvania a castigat un proces cu una dintre firmele lui Chelu

Cererea a fost respinsa ca netimbrata, iar firma din Galati poate depune recurs in timp de 15 zile de la comunicare, potrivit Mediafax.

SIF Transilvania a limitat, in adunarea generala din 25 aprilie, la 1% drepturile de vot ale actionarilor care actionau in mod concertat, respectiv cu firma Cocor (COCR) si Catalin Chelu, dupa ce alte 3 SIF-uri au luat decizii similare.

In cadul AGA, actionarii societatii i-au reconfirmat in functie pe 5 dintre vechii membrii ai Consiliului de Administratie, printre care si Mihai Fercala, directorul general.

Actiunile SIF Transilvania au incheiat sedinta bursiera de luni in crestere cu 4%, la 0,65 lei. La aceasta cotatie, societatea are o capitalizare de 710 mil. lei (167 mil. euro).