BURSE

SIF Transilvania a castigat un proces cu una dintre firmele lui Chelu

08 septembrie 2009, ora 11:52 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
sif-32.jpg
Instanta a respins, in luna iunie, cererea firmei Groval Trade din Galati, banuita ca actioneaza in mod concertat cu omul de afaceri Catalin Chelu, prin care aceasta solicita anularea hotararilor adunarii generale la SIF Transilvania din luna aprilie, a anuntat, marti, societatea de investitii.
Cererea a fost respinsa ca netimbrata, iar firma din Galati poate depune recurs in timp de 15 zile de la comunicare, potrivit Mediafax.

SIF Transilvania a limitat, in adunarea generala din 25 aprilie, la 1% drepturile de vot ale actionarilor care actionau in mod concertat, respectiv cu firma Cocor (COCR) si Catalin Chelu, dupa ce alte 3 SIF-uri au luat decizii similare.

In cadul AGA, actionarii societatii i-au reconfirmat in functie pe 5 dintre vechii membrii ai Consiliului de Administratie, printre care si Mihai Fercala, directorul general.Actiunile SIF Transilvania au incheiat sedinta bursiera de luni in crestere cu 4%, la 0,65 lei. La aceasta cotatie, societatea are o capitalizare de 710 mil. lei (167 mil. euro).
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 21 Septembrie 2020, 18:34
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter