BURSE

SIF Transilvania si-a marit detinerea la Romradiatoare Brasov pana la 70,7%

26 martie 2008, ora 16:33 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
sif-32.jpg
SIF Transilvania (SIF 3) si-a majorat detinerea la Romradiatoare Brasov pana la 70,73 % din capitalul social al companiei, a informat miercuri conducerea societatii de investitii financiare.Astfel, SIF Transilvania a cumparat, de la Organe de Asamblare Brasov, un pachet de 1,88 milioane actiuni Romradiatoare Brasov, in valoare de 4,7 milioane lei (1,27 milioane euro), la un pret de achizitie de 2,5 lei/actiune.

Compania Romradiatoare Brasov este specializata in productia de radiatoare de racire, incalzire, ulei si aer-aer, pentru autovehicule, autoturisme, minibuze, camioane, autobuze, tractoare, masini agricole, locomotive si grupuri stationare.

Pe de alta parte, conducerea SIF Transilvania a anuntat ca a participat, miercuri, la majorarea capitalului social al COMCM SA Constanta, prin exercitarea dreptului de preemptiune. Astfel, au fost subscrise 118,29 milioane actiuni, la pretul de 0,1 lei/actiune, in valoare totala de 11,83 milioane lei (3,2 milioane euro).Compania COMCM SA este specializata in constructii si are capital integral privat, fiind infiintata in 1991, prin desprinderea din fostul trust de constructii locale TAGCM.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Mai 2020, 02:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter