BURSE

SIF Transilvania si Cocor Bucuresti pun capat unui sir lung de procese

25 august 2009, ora 17:16 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
cocor2.jpg
SIF Transilvania (SIF3) si Cocor Bucuresti au incheiat luni, 24 august, o serie de tranzactii in vederea stingerii litigiilor aflate pe rolul instantelor de judecate, a anuntat marti societatea de investitii financiare.
"SIF Transilvania informeaza ca, in vederea stingerii litigiilor existente intre societatea noastra si Cocor Bucuresti, inclusiv filialele acesteia, a incheiat in data de 24 august o serie de
tranzactii judiciare, dintre care amintim tranzactiile referitoare la stingerea litigiilor ce formeaza obiectul urmatoarelor dosare aflate pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie", se precizeaza in comunicatul SIF3.

"Mentionam ca tranzactiile judiciare urmeaza sa fie depuse la dosarele instantelor la termenele de judecata stabilite in aceste dosare", se mai arata in comunicat.

Societatea de investitii financiare se judeca cu administratorului magazinului Cocor din Capitala inca din 2007.SIF Transilvania a mai anuntat marti ca a cerut 5,1 mil. lei (1,2 mil. euro) pentru retragerea din compania Cocor Turism, controlata de Cocor SA.

Totodata, SIF Transilvania a cumparat luni, de pe Rasdaq, pachetul de actiuni vandut de Cocor Bucuresti, reprezentand 41% din capitalul social al operatorului de restaurante Euxin Constanta, marindu-si astfel participatia la 96,7%.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 27 Septembrie 2020, 23:09
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter