BURSE, TURISM

Strabag preia integral compania care opereaza hotelul Marriott din Bucuresti

20 august 2014, ora 15:56 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
marriott.jpg
Bank of Cyprus vinde catre Strabag, pentru 95 de milioane euro, expunerea catre Societatea Companiilor Hoteliere Grand, care detine Hotelului Marriott, reprezentand 35% din actiunile firmei, o facilitate de credit si un imprumut subordonat, a anuntat, miercuri banca cipriota.

Strabag detine pachetul majoritar de actiuni al Societatii Companiilor Hoteliere Grand, respectiv 64,702% din capital, si are o prezenta semnificativa pe piata constructiilor din Romania.Dupa finalizarea tranzactiei, Strabag va prelua integral compania care detine Hotelul Marriott.

Activele pe care le vinde Bank of Cyprus includ o linie de credit acordata de filiala din Romania a bancii cipriote proprietarului Marriott, Societatea Companiilor Hoteliere Grand, 1,47 milioane de actiuni emise de societate, reprezentand 35,3% din capitalul social, precum si un acord de imprumut subordonat intre un afiliat al bancii si Societatea Companiilor Hoteliere Grand.

Cea mai mare expunere a sucursalei Bank of Cyprus din Romania este un credit de 110 milioane euro acordat Societatii Companiilor Hoteliere Grand, care se pare ca face parte din aceasta tranzactie, desi comunicatul nu precizeaza despre ce imprumuturi este vorba. Desi valoarea ridicata a tranzactiei sugereaza ca include si creditul mentionat, ramane neclara valoarea principalului de rambursat. Creditul a fost prelungit in 2012 pe o perioada de 5 ani, scrie Mediafax.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 24 Mai 2022, 14:45
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter