BURSE

Trecerea Transelectrica si Transgaz de la Finante la SGG, aprobata de Senat

08 aprilie 2014, ora 10:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
transgaz.jpg
Ordonanta care prevede trecerea companiilor Transelectrica si Transgaz de la Finante la SGG a fost adoptata, luni, de Senat, liberalul Varujan Vosganian afirmand ca, astfel, administratia e folosita ca un instrument de catre politic si arata arbitrariul care a domnit in alianta cu PSD.

Proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului 6/2014 privind exercitarea drepturilor si indeplinirea obligatiilor ce decurg din calitatea de actionar al statului la Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" S.A. si la Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale "Transgaz" - S.A. Medias si pentru modificarea unor acte normative a fost adoptat de plenul Senatului cu 74 de voturi "pentru", 33 de voturi "impotriva" si doua abtineri.

Termenul de adoptare tacita se implinea luni. Senatul este prima camera sesizata, forul decizional fiind Camera Deputatilor.

Senatorul PNL Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei, a declarat in cadrul dezbaterilor ca, din modul in care a fost randuita administratia centrala a Romaniei, in ultimii ani, aceasta ordonanta de urgenta este "expresia clara a dezordinii si confuziei, care este indusa in permanenta, prin acte conjucturale, ce urmaresc, de fapt, interese marunte care nu au legatura cu reforma administratiei", scrie Mediafax.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 08 Mai 2021, 01:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter