BURSE

Tusnad SA a debutat pe AeRO

07 septembrie 2015, ora 13:44 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
DSC01599.JPG
Compania de turism Tusnad SA (TSND) a debutat luni, 7 septembrie 2015, pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), in urma transferului de pe piata Rasdaq.

Tusnad SA este o companie de turism cu capital integral romanesc, avand ca actionar majoritar SIF Transilvania (SIF3). Debutul Tusnad SA pe AeRO a fost marcat de deschiderea oficiala a sedintei de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti.

Reprezentantii companiei de turism au subliniat in cadrul evenimentului ca au gasit in piata AeRO solutia optima pentru prezenta companiei pe piata de capital.

"Consideram ca piata AeRO este solutia ideala pentru tranzactionarea actiunilor companiei, cu traditie in turismul balnear romanesc", a declarat Nicu Radulescu, presedintele Consiliului de Administratie al companiei Tusnad.Cu ocazia debutului pe AeRO, Tusnad SA a semnat o declaratie, prin care compania de turism se angajeaza sa aplice Principiile de Guvernanta Corporativa pentru AeRO, sa includa pe website-ul sau o sectiune dedicata investitorilor.

Totodata, compania va participa la evenimentele organizate de BVB pentru promovarea pietei de capital si va include in strategia de dezvoltare majorarea capitalului social si/sau emiterea de obligatiuni corporative prin utilizarea sistemelor tehnice ale BVB, in urmatorii doi ani de la listarea pe AeRO.

BVB va acorda asistenta companiei Tusnad SA pentru a se conforma tuturor Principiilor de Guvernanta Corporativa pentru AeRO. Principalele active din patrimoniul Tusnad SA sunt hotelul Tusnad, hotelul O3zone si baza de tratament.

Hotelul Tusnad are 216 locuri de cazare, clasificate la 2* si 3*, si este destinat in principiu turistilor veniti prin Casa Nationala de Pensii Publice. Baza de tratament este destinata efectuarii procedurilor medicale, utilizand factorii naturali de cura: bai carbogazoase, bazin kinetoterapie, mofeta.

Hotelul O3zone este o investitie noua de 234 de locuri si este destinat unui segment turistic orientat spre refacerea sanatatii prin schimbarea stilului de viata. Hotelul are trei sali de conferinte, Spa cu piscina, jacuzii, sauna, dusuri emotionale precum si un centru de terapii Ana Aslan.

Casa de brokeraj SSIF Broker (BRK) este Consultantul Autorizat care a asistat Tusnad in procesul de transfer pe piata AeRO si va continua sa acorde asistenta companiei pentru inca 12 luni.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 17 Mai 2021, 19:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter