CARIERE

1.500 de programe de studiu in strainatate, disponibile pentru tinerii romani

02 noiembrie 2010, ora 11:52 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
graduationmedie.jpg
Organizatia non-profit Dream Foundation anunta deschiderea unui nou sezon de aplicatii la programele de licenta si masterat in strainatate, prin care studentii romani pot aplica la cele peste 1.500 de programe de studiu oferite in mai mult de 30 de institutii de invatamant din Europa, Canada si Brazilia.
Studentii romani pot alege fie sa urmeze programe de studiu integral finantate de universitatile la care aplica, fie sa opteze pentru programe partial finantate, carora li se aplica taxele aferente. Tarile care ofera finantare din partea universitatilor sunt Danemarca si Marea Britanie, iar, mai nou, Suedia. Pana in prezent, fundatia a trimis mai mult de 200 tineri europeni la studii in tari ca Danemarca, Franta sau Regatul Unit al Marii Britanii.

Dream Foundation este o organizatie europeana non-profit, cu sediul central in Talin, Estonia, al carei principal domeniu de activitate este sa creeze oportunitati pentru tinerii doritori sa studieze in afara tarii, sa ofere informatii si sa faciliteze studiile in strainatate. Fundatia este activa pe piata din Romania din anul 2008, acesta fiind al treilea sezon de aplicatii pentru programele de studii in strainatate.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 15 Iunie 2021, 04:18
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter