CARIERE

A venit la McGuireWoods Romania dupa o cariera de 32 de ani la Ford

10 martie 2015, ora 14:28 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ws.jpg
McGuireWoods Romania a cooptat trei consultanti seniori in echipa companiei. Printre ei se afla si Wolfgang Schneider (foto), care se alatura companiei in calitate de senior adviser, dupa 32 de ani petrecuti in cadrul Ford.

Alaturi de el, George Carpov va ocupa functia de strategic communications coordinator, iar Daniel Zamfiropol devine senior associate. 

Cei trei vor contribui la extinderea expertizei strategice a grupului.

„Avand in vedere ca piata din Romania devine tot mai dinamica si mai specializata, iar nevoile partenerilor nostri cresc, experienta profesionala a noilor colegi ne va ajuta sa contribuim si mai bine la atingerea obiectivelor clientilor si, in acelasi timp, ale companiei noastre”, a declarat Nadia Crisan, managing director McGuireWoods Romania.Wolfgang Schneider se alatura echipei McGuireWoods Consulting dupa o cariera de 32 de ani in cadrul Ford Motor Company. In ultimii 14 ani el a ocupat functia de vice presedinte si a coordonat departamentul de relatii guvernamentale, mediu si juridic. Schneider va fi o resursa esentiala pentru clientii din Germania si pentru cei internationali care doresc sa isi dezvolte cooperarea cu aceasta tara. Mai mult, el va oferi servicii de consultanta si din Bruxelles, centrul legislativ al Europei, atat investitorilor romani cat si celor straini. 

„Am inceput colaborarea cu McGuireWoods acum 8 ani din pozitia de client, atunci cand lucram pentru Ford Europe”, a spus Wolfgang.

George Carpov are o experienta de peste 10 ani in comunicare strategica si a lucrat atat pentru agentii internationale si locale de relatii publice, cat si pentru companii multinationale importante din Romania. Experienta sa profesionala reprezinta un element esential pentru clientii care au nevoie o companie de consultanta one-stop-shop, capabila sa integreze serviciile de relatii guvernamentale si cele de comunicare corporativa. Prezenta lui Carpov corespunde planurilor McGuireWoods de a extinde paleta de servicii de comunicare.

Daniel Zamfiropol va acoperi domeniile sanatatii si energiei, sectoare cu potential de crestere in perioada urmatoare si care necesita un nivel inalt de expertiza ca urmare a schimbarilor cadrului de reglementare. Inainte de a se alatura echipei de consultanti McGuireWoods Romania, el a lucrat pentru Vames Engineering GmbH, lider mondial in furnizarea de infrastructura in domeniul sanatatii. 

Fondata in anul 1998, McGuireWoods Consulting LLC este o companie de Public Affairs care ofera clientilor sai servicii integrate de relatii guvernamentale, comunicare strategica si de dezvoltare a afacerilor la nivel international. McGuireWoods Consulting este o subsidiara a McGuireWoods LLP, o firma de avocatura internationala cu peste 1.000 de avocati.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 25 August 2019, 08:45
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter