CARIERE

Angajata McDonald's, arestata dupa ce a cerut marire de salariu (Video)

10 octombrie 2013, ora 12:13 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
1.jpg
O angajata de la McDonald's a declarat ca a fost arestata saptamana trecuta dupa ce i-a spus sefului companiei ca nu are destui bani ca sa cumpere pantofi sau mancare pentru copii.

Nancy Salgado (26 de ani)áa povestit ca i s-a adresat lui Jeff Straton, presedintele McDonald's SUA, in timpul unei reuniuni care a avut loc vineri la Chicago, relateaza rawstory.com.

"Imi vine foarte greu sa imi hranesc cei doi copii, ma zbat din greu pentru asta, zi de zi. Credeti ca este corect sa primesc numai 8,25 dolari pe ora, dupa 10 ani de munca la McDonald's?", a intrebat Salgado.

"Eu muncesc aici de 40 de ani", a raspuns Stratton."Am nevoie de o marire de salariu. Dar dumneavoastra nu va ajutati angajatii. Cum e posibil asa ceva?", a continuat Nancy Salgado.
DailyBusiness Video: Angajata McDonald's a cerut o marire de salariu

In acel moment, cineva s-a apropiat de ea si a avertizat-o ca va fi arestata. "Mi-au spus ľ stii, esti sub arest in momentul asta, pentru ca ai intrerupt reuniunea si ai incalcat o proprietate privata, vei ajunge la inchisoare", a povestit angajata.áAceasta afirma ca Straton trebuia sa afle prin ce trec lucratorii lantului de restaurante, care se descurca tot mai greu "cu salariile mici".

Pana la urma, Nancy Salgado nu a ajuns la inchisoare. Lucreaza in continuare la McDonald's, dar i s-au taiat orele cat a stat in stare de arest.

"Sefii nostri castiga milioane si miliarde pe an, de ce nu pot asigura strictul necesar pentru salariati?", a intrebat Salgado.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 11 August 2022, 22:42
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter