CARIERE

Antreprenor în 2016: Profită start-up-urile de toate avantajele pe care le au la dispoziţie?

07 aprilie 2016, ora 16:22 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
MAXIFY MB2350 Angle1_tcm136-1168510.jpg
După Revoluţie, antreprenorii din România au reclamat, în nenumărate rânduri, cât de dificil este să faci afaceri pe piaţa locală, în contextul birocraţiei sufocante, al taxelor prea multe şi prea mari sau a schimbărilor dese şi brutale ale legislaţiei. 

Cea mai mare parte a firmelor sunt companii mici sau foarte mici, considerate “motorul” economiei României. Din păcate, facilităţile acordate acestui tip de firme, sau, spre exemplu, specialiştilor de tip “freelancer” sunt foarte puţine, iar piaţa este una foarte dură. Cele mai mari greutăţi sunt întâmpinate de firmele proaspăt înfiinţate, care, de altfel, au şi cea mai mare rată de eşec dintre toate: una din trei firme moare în primul an de la înfiinţare.

Cu toate acestea, antreprenorii şi liber-profesioniştii îşi continuă activitatea, însă, din păcate, fără să se bucure de prea multe avantaje, sau fără să fie informaţi de acele ocazii rare în care ar putea profita de anumite oferte pe piaţa românească.

Un exemplu este campania recentă derulată de Canon, care ar putea ajuta antreprenorii să se concentreze mai mult la activitatea lor. Astfel, compania a demarat o discuţie privind “Antreprenoriatul în 2016” şi a pornit campania “Canon Cashback plus 3 ani garanție”, destinată exact acestui segment de întreprinzători din companiile mici, foarte mici şi liber-profesioniştilor (freelancer-ilor), în special a celor aflaţi la început de drum.Campania a început în martie şi se va termina la sfârşitul lunii iunie, şi are ca scop să ajute afacerile
să intre mai
uşor în piață. Astfel, echipamentele sale dedicate acestui segment beneficiază acum, pe de o parte, de o garanţie extinsă, cu o durată de trei ani de zile, pe de alta de un discount de tip Cashback.

Astfel, persoanele care vor cumpăra un produs Canon aflat în această promoţie vor primi înapoi o sumă de bani, plus această garanţie extinsă. Sumele alocate pentru fiecare produs, între 90 şi 270 de lei, precum şi condiţiile de înregistrare sunt menţionate pe site-ul oficial al campaniei, unde participanţii trebuie să completeze atent câmpurile din formular, apoi vor primi un e-mail de aprobare a cererii, iar plata aferentă valorii de Cashback pentru produsul lor se va efectua prin transfer bancar, în contul menţionat în formular (compania atrage atenţia că nu se va efectua nicio plată în numerar).

Participantul trebuie să se înregistreze on-line și să completeze numărul de serie al produsului, să scaneze și să încarce o copie a facturii sau a bonului fiscal - pe acestea să fie mențioante clar denumirile produselor achiziționate, și o fotografie a codului de produs și a codului EAN, aflate pe cutia produsului, în formularul de solicitare on-line.

În urma înregistrării participantul va primi un mail de confirmare a înregistrării. În cazul în care acest mail nu este primit, înregistrarea nu este validă.
Puteţi consulta lista produselor pentru a le alege pe acelea care se potrivesc nevoilor firmei dumneavoastră pe site-ul oficial al campaniei, http://www.canon.ro/officewarrantypromotion/.

Înscrierea se poate face până pe data de 30.06.2016, până la miezul nopții. Orice înscriere realizată mai târziu de această dată, nu va fi luată în considerare. Produsele sunt imprimante din gamele MAXIFY şi i-SENSYS.

Vă prezentăm lista completă a acestora, iar pentru specificaţii şi detalii, vă invităm să accesaţi site-ul oficial al campaniei: http://www.canon.ro/officewarrantypromotion/
Produs Cashback
MAXIFY MB2050 90RON
MAXIFY MB2350 90RON
MAXIFY MB5050 140RON
MAXIFY MB5350 230RON
MAXIFY iB4050 90RON
i-SENSYS LBP6230dw  50RON
i-SENSYS LB7100Cn  180RON
i-SENSYS LBP7110Cw 180RON
i-SENSYS MF212W  50RON
i-SENSYS MF216n  50RON
i-SENSYS MF217w 50RON
i-SENSYS MF226dn 230RON
i-SENSYS MF229dw 230RON
i-SENSYS MF6140dn  270RON
i-SENSYS MF6180dn  270RON
i-SENSYS MF623Cn 90RON
i-SENSYS MF628Cw  90RON
i-SENSYS MF724Cdw  140RON
i-SENSYS MF728Cdw 140RON
i-SENSYS MF729Cx  140RON

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 19:46
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter