CARIERE

Cat costa recrutarea unui manager senior sau a unui executiv

21 martie 2016, ora 17:33 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
interviu.jpg
Tariful pentru recrutarea unui specialist, cel pentru atragerea unui manager senior sau de nivel executiv sunt stabilite în funcţie de salariul pe care acesta îl va primi în companie, fie ca factor multiplicator al unui salariu lunar, fie ca procent din salariul anual al acestuia.

Angajatorii plătesc între 1 şi 3,5 pachete salariale lunare nete care includ salariul fix, partea variabilă, bonus şi beneficiile incluse în pachetul salarial al viitorului angajat dacă apelează la o companie specializată de HR. Totodată, când vine vorba de o sumă raportată la salariul anual, procentele pot ajunge până la 25% din acesta.

„Procesele de recrutare pentru poziţiile de top management includ o profilare psihologică. Cu cât este mai senioară poziţia, cu atât numărul nivelurilor şi persoanelor din management implicate în selecţie creşte“, explică Roxana Dragomir, director în cadrul Manpower Professional, brand al Manpower Group specializat în recrutarea de profesionişti şi management de nivel senior, potrivit Mediafax.

Principalii jucători pe piaţa de recrutare sunt firmele Adecco România, Lugera, Manpower, APT, Humangest şi Gigroup.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 12:19
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter