CARIERE

Clifford Chance Badea a recrutat un nou avocat in echipa de Corporate M&A

08 septembrie 2014, ora 12:56 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
New Picture.jpg
Andra Jegan (foto), 30 de ani, se alatura echipei Clifford Chance Badea pe pozitia de avocat associate, incepand cu 8 septembrie.

Cu o experienta de aproape sapte ani in domeniul avocaturii de business, Andra Jegan s-a specializat in ariile de practica Corporate M&A si Dreptul Muncii. De-a lungul anilor, a oferit consultanta juridica unor companii atat in Romania, cat si la nivel international, cu activitati in domenii precum infrastructura, media sau retail.Proiectele in care a fost implicata in ultimii ani au ajutat-o sa isi consolideze profilul profesional in randul comunitatii franceze de afaceri.

Ea va face parte din echipa coordonata de Nadia Badea, partener.

Andra Jegan a absolvit Facultatea de Drept din Bucuresti in 2008 si detine un LL.M in Drept International si Dreptul european al Afacerilor. Este membru in Baroul Bucuresti din ianuarie 2009.Clifford Chance este prezenta in Romania din 2006 si opereaza in prezent sub denumirea Clifford Chance Badea. Biroul din Bucuresti se implica in tranzactii complexe de imprumuturi sindicalizate, finantari, restructurari, emisiuni de eurobonduri si de actiuni pe piete internationale de capital, instrumente financiare derivate, achizitii de companii de catre investitori strategici sau fonduri de private equity, proiecte de infrastructura si autostrazi, investitii imobiliare, precum si litigii si arbitraje interne si internationale.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Februarie 2020, 02:53
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter