CARIERE

Clifford Chance Badea isi extinde echipa de Finance

24 noiembrie 2014, ora 12:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Diana Moroianu_small.jpg
Casa de avocatura Clifford Chance Badea isi extinde echipa de Finance cu inca un avocat, in persoana Dianei Moroianu (foto), 30 de ani, care ocupa acum pozitia de avocat associate incepand cu luna noiembrie.

Diana Moroianu este specializata in drept financiar si are o experienta de sase ani in domeniul avocaturii de business, lucrand inca din primii ani de practica in societati internationale de avocatura.

Portofoliul sau de consultanta juridica include tranzactii in domeniul bancar, precum si tranzactii M&A pe diverse industrii, cum ar fi lanturi de retail, lanturi de farmacii si institutii de credit. In industria bancara, Diana a fost implicata in proiecte de anvergura nationala si internationala (finantari transfrontaliere, restructurari financiare, credite sindicalizate, finantari in vederea achizitiilor, project finance, finantari imobiliare).

Ea va face parte din echipa de Banking, Finance & Capital Markets coordonata de Daniel Badea, managing partner.Diana Moroianu a absolvit Facultatea de Drept de la Universitatea Bucuresti in 2007. Este membru in Baroul Bucuresti din 2008. 

Clifford Chance este prezenta in Romania din 2006 si opereaza in prezent sub denumirea Clifford Chance Badea. Biroul din Bucuresti se implica in tranzactii complexe de imprumuturi sindicalizate, finantari, restructurari, emisiuni de eurobonduri si de actiuni pe piete internationale de capital, instrumente financiare derivate, achizitii de companii de catre investitori strategici sau fonduri de private equity, proiecte de infrastructura si autostrazi, investitii imobiliare, precum si litigii si arbitraje interne si internationale.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Februarie 2020, 02:40
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter