- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Cursuri gratuite de management de proiect

24 Mar, 18:11 • Redactia DailyBusiness
In perioada aprilie-mai 2011, 160 de membri ai Comunitatii de practica pentru Dezvoltare Durabila sunt invitati sa participe gratuit la cursurile de perfectionare "Management Proiect din perspectiva dezvoltarii durabile", organizate in cadrul proiectului "Parteneriat pentru Dezvoltare Durabila".
Cursuri gratuite de management de proiect

Cursurile se adreseaza oricarui manager sau expert pe termen lung din echipa de implementare a unui proiect POSDRU aflat in derulare, membru al comunitatii de practica pentru dezvoltare durabila, detinator al unei diplome de licenta, indiferent de domeniu.

Cursul, autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA ) si acreditat de Ministerul Muncii si cel al Educatiei, isi propune sa dezvolte capacitatea participantilor de a implementa proiecte in concordanta cu principiile dezvoltarii durabile.

Beneficiarilor POSDRU, membri ai comunitatii de practica au posibilitatea sa se inscrie, pana la data de 4 aprilie 2011, la sesiunile de curs, programate sa se desfasoare in functie de categorie in perioada 13-15 aprilie.

Astfel, pentru ONG-uri, sindicate si firme cursurile vor avea loc intre 13 si 15 aprilie, iar pentru cadre didactice si institutiii publice in intervalul 9-11 mai.

Formularul de inscriere si detaliile logistice despre desfasurarea cursului sunt disponibile pe site-ul comunitatii de practica: www.comunitatedurabila.ro.

Cursul „Management Proiect din perspectiva dezvoltari durabile” este o activitate a proiectului „Parteneriat pentru Dezvoltare Durabila”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Resurselor Umane (2007-2013) „Investeste in oameni!”.