CARIERE

Deloitte Romania o desemneaza pe Ruxandra Bandila director de marketing si business development

06 februarie 2019, ora 17:03 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Ruxandra Bandila Dir. Mk si Business Development Deloitte.jpg
Deloitte România o desemnează pe Ruxandra Băndilă director de marketing şi business development, poziție din care îi va raporta lui Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Înainte de a se alătura echipei Deloitte România, Ruxandra Băndilă a lucrat pentru CRH România, compania care a achiziţionat operațiunile locale ale Lafarge, mai întâi în calitate de director de strategie, dezvoltare şi achiziții, apoi ca director de operațiuni, membru în consiliul de conducere. Anterior, a deținut mai mult de doi ani funcția de director de strategie şi dezvoltare pentru Lafarge România.

Între 2007 şi 2013, Ruxandra a coordonat departamentul de marketing şi dezvoltare al PwC. Parcursul său profesional include şi poziţii precum cea de director executiv al Consiliului Investitorilor Străini, din care a contribuit la consolidarea profilului organizaţiei şi la soluționarea diverselor aspecte legate de mediul de afaceri.

Anterior, ea a coordonat departamentul socio-economic din cadrul Programului pentru Dezvoltare al Naţiunilor Unite (United Nations Development Programme - UNDP), funcție din care a gestionat numeroase proiecte economice. În perioada 1997-1999, a fost director de proiect al programului de reabilitare a şcolilor finanţat de Banca Mondială.Ruxandra Băndilă deţine un doctorat în energie la Ecole des Mines din Paris. Este de asemenea membru al Asociaţiei Europene a Directorilor de Comunicare şi membru al consiliului de administraţie al Centrului Naţional pentru Dezvoltare Durabilă. Ea a fost și membru fondator şi vicepreşedinte al Asociaţiei Marilor Consumatori Industriali de Energie (ABIEC) şi al Asociaţiei Române pentru Promovarea Eficienţei Energetice.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 02:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter