CARIERE

Florin Trandafirescu este noul Managing Director Unilever South Central Europe

01 iulie 2016, ora 17:28 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Florin Trandafirescu1.jpg
Florin Trandafirescu este noul Managing Director Unilever South Central Europe, începând cu 1 iulie 2016. Înainte de această numire, Florin Trandafirescu a condus operaţiunile Unilever în Cehia şi Slovacia, timp de patru ani.

Florin Trandafirescu are o experienţă de peste 19 ani în Unilever, perioadă în care a deţinut mai multe funcţii de management, atât în cadrul Unilever South Central Europe, cât şi al altor entităţi ale companiei.

După ce a condus fabrica Unilever de la Ploieşti şi a fost implicat într-un proiect de Supply Chain în Marea Britanie, Florin Trandafirescu a preluat funcţia de Director Supply Chain Unilever South Central Europe, iar ulterior a fost numit Vicepreşedinte Supply Chain pentru Rusia, Ucraina şi Belarus.

În 2008, Florin Trandafirescu a preluat funcţia de General Manager Inmarko Rusia, companie locală producătoare de îngheţată, imediat după achiziția acesteia de către Unilever. După finalizarea procesului de integrare, în 2012, a fost desemnat Managing Director Unilever Cehia şi Slovacia.Florin Trandafirescu va conduce operaţiunile Unilever din 8 ţări: România, Bulgaria, Serbia, Moldova, Macedonia, Albania, Kosovo şi Muntenegru. Absolvent al Institutului Politehnic Bucureşti, Florin Trandafirescu a lucrat, după absolvire, în cadrul Electromagnetica Bucureşti, după care a petrecut 5 ani în cadrul companiei Siemens / EMCOM în Germania și în România.

În 1997 s-a alăturat companiei Unilever, ca manager al fabricii din Ploieşti. În ultimii patru ani, Jarek Malinowski a deţinut funcţia de Managing Director Unilever South Central Europe.

Cu o experiență profesională de aproape 25 de ani, Jarek Malinowski își va întrerupe cariera în Unilever pentru un an sabatic.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 15 Mai 2021, 17:29
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter