CARIERE

Fost consultant juridic in Ministerul Justitiei, numit partener Wolf Theiss

16 iulie 2018, ora 09:39 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Claudia_Chiper__Wolf_Theiss.jpg
Specializată în drept financiar-bancar, servicii de plată și piețe de capital, Claudia Chiper a început colaborarea cu Wolf Theiss în 2008, iar din 2013 coordonează practica de drept financiar-bancar din cadrul biroului din București.

Claudia Chiper a oferit consultanță instituțiilor financiare naționale și internaționale, si fondurilor de investiții în legătură cu aspecte de reglementare și piețe de capital.

Printre cele mai recente mandate coordonate de Claudia Chiper se numără unele din cele mai mari tranzacții cu credite neperformante din România; asistența juridică în legătură cu tranzacția prin care Revetas și Cerberus au obţinut finantare pentru achiziția Complexului Hotelier Radisson din București (cea mai mare tranzacție din industria real estate din România în 2017) și asistența pentru un număr de plasamente private de obligațiuni emise de societăţi româneşti.

Înainte de a se alătura Wolf Theiss, Claudia Chiper a fost consultant juridic senior la Ministerul Justiției. Pe lângă licența în drept obținută în România, deține un masterat în drept obținut la Queen Mary University of London.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 09 August 2022, 17:30
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter