CARIERE

Fostul secretar de stat Codrin Scutaru se alătură echipei McGuireWoods România

27 iulie 2015, ora 11:20 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Codrin Scutaru.jpg
McGuireWoods România anunță că fostul secretar de stat Codrin Scutaru se alătură echipei în funcția de senior manager.

Codrin Scutaru este considerat unul dintre cei mai buni sociologi și consilieri politici din România, contribuind frecvent cu articole științifice, sociologice și politice în diverse publicații locale. El este, de asemenea, un membru activ al comunității publice, susținând mai multe inițiative de responsabilitate socială.

Înainte de a se alătura echipei McGuireWoods România, Codrin Scutaru a fost secretar de stat și ministru adjunct la Ministerul Muncii, în Guvernul României.

A mai deținut și funcțiile de consilier pe politici sociale în Cancelaria primului ministru, consilier de integrare europeană și consilier al ministrului muncii, precum și consilier al secretarului de stat și ministrului educației.În sectorul privat el a lucrat în calitate de consultant pe public affairs pentru investitori strategici din România. Scutaru a fost, de asemenea, managing partner în propria sa firmă de consultanță, oferind asistență mai multor clienți din Europa, inclusiv firme mari din domeniul financiar și al tehnologiei informației.

Fondată în anul 1998, McGuireWoods Consulting LLC este o companie de public affairs care oferă clienților săi servicii integrate de relații guvernamentale, comunicare strategică și de dezvoltare a afacerilor la nivel internațional.

McGuireWoods Consulting este o subsidiară a McGuireWoods LLP, o firmă de avocatură internațională de top, cu peste 1000 de avocați. McGuireWoods are birouri în peste 20 de orașe, printre care Washington, D.C., Atlanta, Austin, Chicago, Dallas, Houston, Los Angeles, New York, Richmond (Virginia), Londra, Bruxelles și București, România.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 25 August 2019, 15:03
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter