- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Human Value tinteste afaceri de 200.000 de euro din servicii de resurse umane

15 Jan, 15:39 • sergiu.mihalcea
Compania de executive search, audit si relocare de personal Human Value International, intrata pe piata romaneasca la mijlocul anului precedent, a inregistrat afaceri de 70.000 de euro in 2008, iar pentru 2009 oficialii companiei au estimat, pentru DailyBusiness.ro, o cifra de afaceri de 200.000 de euro.
Human Value tinteste afaceri de 200.000 de euro din servicii de resurse umane

„In 2008 am reusit sa stabilim parteneriate strategice cu jucatori importanti de pe piata romaneasca al caror nume nu poate fi dezvaluit deocamdata din cauza respectarii clauzei de confidentialitate. Pentru 2009 estimam extinderea portofoliului de clienti, mentinerea parteneriatelor deja extindente, cresterea cu 25% a portofoliului si colaborarea la nivel national cu parteneri importanti”, au spus oficialii Human Value.

Human Value International a intrat pe piata romaneasca cu o echipa mica, iar pe parcursul anului si inclusiv la inceputul acestui an, a cooptat noi membri, respectiv: Balint Vojnits, in functia de managing partner, Petra Votisky country manager (in mai 2008), Laura Morar, ca project coordinator (in septembrie 2008), Alina Ciobanu, senior researcher (in iunie 2008) si Alina Roibu, corporate affairs manager (in ianuarie 2009).

„Fiecare dintre acesti sefi de departament coordoneaza o echipa specializata (formata in general din colaboratori – n.r.). In total numarul angajatilor permanenti ajunge la 7, dar daca este necesar putem ajunge si la 10 anul acesta. Ne dorim o echipa profesionista care sa inteleaga si sa transmita valorile si obiectivele companiei”, au explicat oficialii Human Value.

Human Value International are o experienta de aproape un deceniu in zona centrala si de est a Europei, activand in domeniul executive search, audit organizational si strategii de realocare de personal.

Resurse suplimentare:
Petra Votisky pe KEY People