CARIERE

InterContinental Bucuresti are un nou Director General

16 ianuarie 2017, ora 16:56 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Lior Bebera2_NewGMInterContinental Bucharest.jpg
InterContinental Bucuresti are un nou Director General in persoana lui Lior Bebera. Acesta il inlocuieste pe Stefan Frank, dupa mai mult de patru ani la conducerea hotelului.

Ca Director General, Lior Bebera raspunde de conducerea operationala a hotelului. De nationalitate germana, nascut in Israel, Lior Bebera a trait si a lucrat in sapte tari pe trei continente.

Dorinta de a calatori a aparut ca urmare a statutului de expatriat, calatorind intre Germania si Israel, in anii '80, impreuna cu familia, avand astfel sansa de a interactiona si de a intelege diverse culturi.

Inainte de a veni la Bucuresti, Lior Bebera a lucrat in numeroase hoteluri InterContinental, precum InterContinental Berlin, David InterContinental Tel Aviv, InterContinental Kiev, precum si la sediul central IHG din Londra.Anterior, a ocupat functia de Hotel Manager la InterContinental Malta, fiind responsabil de conducerea operationala a hotelului, cu un rol important in strategia si repozitionarea hotelului in timpul procesului de renovare si dupa incheierea acestuia.

In pozitia de European Operations Support Manager la IHG, Lior Bebera a facut parte din Comitetul European de Experti Food & Beverage, care a avut ca misiune crearea unor concepte, instrumente si procese pentru hoteluri cu scopul de a creste veniturile si a imbunatati performantele in restaurante, baruri si in domeniul organizarii evenimentelor.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 12:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter