CARIERE

Lidl trimite din nou tineri romani la studii in Germania

26 februarie 2016, ora 16:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
tinerii din echipa Lidl.jpg
Lidl lansează o nouă ediție a programului Duales Studium, prin care tineri români au șansa unei experiențe internaționale, aceștia având posibilitatea de a studia în Germania  în cadrul unei facultăți de prestigiu, beneficiind în același timp și de pregătire practică pentru poziția Șef de Vânzări.

Duales Studium se adresează viitorilor absolvenți de liceu care au cunoștințe avansate de limba germană. Programul se desfășoară în Germania pe parcursul a trei ani, timp în care studenții urmează cursurile Facultății de Comerț din Heilbronn.

De asemenea, aceștia desfășoară și o etapă practică în cadrul magazinelor Lidl. La sfârșitul programului, tinerii obțin o diplomă de licență recunoscută internațional și experiență profesională.

"Scopul programului Duales Studium este acela de a oferi tinerilor o experiență internațională completă, utilă pentru dezvoltarea lor profesională și personală. Programul educațional cuprinde și o latură practică, esențială pentru viitorul lor. La sfârșitul programului, participanții primesc o ofertă de angajare la Lidl România, adaptată nivelului de pregătire și aptitudinilor lor“, a declarat Ileana Ștefan, Director de Resurse Umane Lidl.Tinerii vor dobândi cunoștințe de bază de economie, abilități de management și vor studia, printre altele, comerț exterior, drept internațional, logistică și distribuție și management intercultural. În plus, în funcție de rezultate, într-un semestru din anul doi, ei pot urma cursurile de la o facultate parteneră din Australia sau din Marea Britanie.

"Experiența din ultimii trei ani a fost pentru mine nu doar un mod prin care am reușit să mă dezvolt atât pe plan profesional, cât și pe cel personal, ci și o provocare. Pentru mine, programul s-a finalizat cu succes, deoarece, începând cu data de 15 noiembrie 2015, m-am alăturat echipei din Sediul Regional Lugoj din România ca Șef Vânzări", a afirmat Marina Gîrda, membră a promoției 2012 – 2015 Duales Studium.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 04 Aprilie 2020, 19:52
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter