- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Loreda Dragomir paraseste firma de head hunting Stanton Chase

26 Oct, 14:25 • Redactia DailyBusiness
Loreda Dragomir (foto) renunta, la sfarsitul acestei luni, la functia de chief operating officer din cadrul firmei de head-hunting Stanton Chase Romania, dupa trei ani petrecuti in companie.
Loreda Dragomir paraseste firma de head hunting Stanton Chase

Astfel, Loreda Dragomir, 41 de ani, cu o expertiza de peste 5 ani in domeniul recrutarii la nivel de top management in Romania, va parasi de la 26 octombrie conducerea firmei de executive search Stanton Chase.

Aceasta a declarat pentru DailyBusiness.ro ca va ocupa o pozitie de top intr-o companie din domeniu, ce va fi anuntata ulterior.

Ea ocupa pozitia de chief operating officer din august 2009, anterior fiind senior consultant in cadrul aceleiasi societati.

IInainte de a se alatura echipei Stanton Chase International, ea a a fost director general al companiei Grafton Recruitment.

Nascuta in Romania, Loreda Dragomir a petrecut peste 10 ani in SUA, la New York, unde a activat in domeniul bancar, administrativ, real estate si asigurari. Revenita in tara, in 2004, s-a indreptat spre resurse umane, devenind consultant pentru compania Hudson Romania, iar mai tarziu business development senior consultant la Business Intelligence Alliance.

Valoarea pietei de head hunting din Romania este estimata la aproximativ 8 milioane de euro in acest an.

Printre concurentii Stanton Chase se numara SpenglerFox, George Butunoiu Ltd, Alexander Hughes Romania.