CARIERE

MBA in General Management: Program de talie internationala, la Bucuresti (P)

22 mai 2012, ora 19:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
mba1.jpg
Facultatea Internationala din cadrul Universitatii Sheffield, CITY College, ofera o oportunitate educationala unica, eliminand obstacolul distantei in dezvoltarea personala si profesionala. Programul de Executive MBA este accesibil si in Romania, alaturi de Grecia, Serbia, Ukraina, Turcia si Polonia.Cele 5 specializari oferite sunt Marketing, General Management, Finance, Logistics and Supply Chain Management, Health Care Management.

Ce isi propune programul

- sa faca posibila o intelegere superioara a mediului organizatiei in care activeaza cursantul
- sa dezvolte skill-uri care tin de latura personala, foarte importanta in dezvoltarea managementului comunicarii, precum lucrul in echipa sau autoevaluarea
- sa ascuta abilitatea studentilor de a analiza si a diagnostica situatii complexe cu care s-ar confrunta in cadrul organizatiei in care activeaza, din perspectiva strategicaCursul de General Management

Acest program furnizeaza cunostinte avansate, bazate pe cercetare in domeniul managementului general. De asemenea, este axat pe dezvoltarea inovatiei si creativitatii - cerinte obligatorii astazi in construirea unui business organizational.

Intr-un mediu din ce in ce mai dinamic, o dezvoltare strategica in cadrul companiilor devine cruciala. Globalizarea, viteza tehnologica, schimbarile demografice, schimbarea gustului consumatorilor toate acestea contribuie la competitivitatea ridicata din piata.

O organizatie nu mai poate supravietui la fel ca pana acum. In loc sa fie reactiva, aceasta ar trebui sa dezvolte sistematic planuri pe termen lung si sa devina proactiva, daca nu vrea sa fie scoasa din scena de competitori.

Modelul dezvoltarii interne care a predominat in ultimii ani nu mai este viabil. In schimb, strategia de externalizare a resurselor creste foarte repede. Companiile cauta tot mai mult aliante, mentinandu-si pozitia cu ajutorul fuzionarilor si achizitiilor.

Pe de alta parte, din ce in ce mai multe companii se declara virtuale. Provocarile economiei digitale sunt numeroase si doar companiile care raspund acestui trend au o sansa de a fi prospere pe termen lung.

De ce sa alegi Sheffield EMBA

Programul Sheffield MBA este foarte apreciat de companii si organizatii din toata lumea. Universitatea Sheffield are o reputatie excelenta, atat pe partea de cercetare, cat si in ceea ce priveste predarea, fiind cotata pe locul 69 in topul primelor 500 de universitati din lume si pe locul 22 in Europa. Iar anul trecut a fost desemnata Universitatea Anului de catre Times Higher Education.

Staff-ul academic exclusiv international provine din mai multe tari, precum Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Grecia,etc, aducand astfel cursurilor o perspectiva si un background internationale.
Foarte multe companii importante din sud-estul Europei aleg programele Sheffield Executive MBA e, pentru a-si pregati managerii la cel mai inalt nivel profesional.

O particularitate inedita a acestor programe consta in cele 2 saptamani rezidentiale (1 in Sheffield - UK, 2 in Salonic - Grecia), in care cursantii din cele 6 tari participante la program au ocazia sa interactioneze intr-un cadru in care perspectivele internationale de business alterneaza cu usurinta.

Mai multe informatii se gasesc pe www.city-sheffield.ro.
Daca te inscrii pana pe 15 iunie, beneficiezi de un discount de 20%.
Detalii si inscrieri la email: [email protected] sau telefon 021.315.27.23


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 14 Noiembrie 2019, 11:42
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter