CARIERE

MBA in Health Care Management: Program de talie internationala, la Bucuresti (P)

07 iunie 2012, ora 18:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
mba4.jpg
Facultatea Internationala din cadrul Universitatii Sheffield, CITY College, ofera o oportunitate educationala unica, eliminand obstacolul distantei in dezvoltarea personala si profesionala. Programul de Executive MBA este accesibil si in Romania, alaturi de Grecia, Serbia, Ukraina, Turcia si Polonia.

Cele 5 specializari oferite sunt Marketing, General Management, Finance, Logistics and Supply Chain Management, Health Care Management.

Ce isi propune programul

-ááá sa faca posibila o intelegere superioara a mediului organizatiei in care activeaza cursantul
-ááá sa dezvolte skill-uri care tin de latura pesonala, foarte importanta in dezvoltarea managementului comunicarii, precum lucrul in echipa sau autoevaluarea
-ááá sa ascuta abilitatea studentilor de a analiza si a diagnostica situatii complexe cu care s-ar confrunta in cadrul organizatiei in care activeaza, din perspectiva strategicaCursul de Health Care Management

Modulul le ofera studentilor un nivel avansat de cunostinte in toate aspectele ce contureaza discutiile pe plan international, ce tin de curentele sociale, economice si politice din domeniu.
Cursul se axeaza pe aplicarea teoriei economi

ce la realitatea sistemelor de ingrijire medicala. Studiile includ mai multe arii de interes, precum teoria firmei, aplicata in spitale, piata muncii in domeniul ingrijirii medicale, rolul asigurarii de sanatate, importanta agentiilor in domeniu, piata farmaceutica, guvernul ca platitor si factor de reglementare etc.

Modulul va bifa toate aspectele macro ce tin de aceasta industrie, precum managementul sigurantei, valentele etice si legale, resurse umane si finante.

Literatura de specialitate a demonstrat ca problemele operationale din industria sanatatii sunt unice, avand in vedere integrarea si coordonarea atator sisteme care intra in joc, asadar trebuie studiate si intelese ca atare.
á
La finalul programului, cursantii vor fi ôinarmatiö cu capacitatea de a dezbate, defini si reprezenta problemele actuale din managementul sistemului de sanatate.

De ce sa alegi Sheffield EMBA

Programul Sheffield MBA este foarte apreciat de companii si organizatii din toata lumea. Universitatea Sheffield are o reputatie excelenta, atat pe partea de cercetare, cat si in ceea ce priveste predarea, fiind cotata pe locul 69 in topul primelor 200 de universitati din lume si pe locul 22 in Europa.

Staff-ul academic provine din mai multe tari, precum Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Grecia, aducand astfel cursurilor o perspectiva si un background internationale.

Foarte multe companii importante din sud-estul Europei aleg programele de Executive MBA din cadul CITY College, pentru a-si pregati managerii la cel mai inalt nivel profesional.

O particularitate inedita a acestor programe consta in cele 3 weekend-uri (2 in Thessaloniki, 1 in Sheffield) in care participantii au ocazia sa interactioneze intr-un cadru in care perspectivele internationale de business alterneaza cu usurinta.

Mai multe informatii se gasesc pe www.city.academic.gr si www.city-sheffield.ro.

Daca te inscrii pana pe 15 iunie, beneficiezi de un discount de 20%.

Detalii si inscrieri - Alina Vasile, country manager:[email protected], 0722610561.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 14 Mai 2021, 19:35
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter