CARIERE

McDonald’s crește salariile de intrare în companie cu 21%

07 aprilie 2016, ora 13:51 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Daniel Boaje, Manager General McDonald’s România
Daniel Boaje, Manager General McDonald’s România
McDonald's a modificat din 1 aprilie 2016 grila de salarizare pentru angajații companiei, crescând cu 21% salariul de intrare. 

Astfel, salariul de intrare brut a ajuns la 1.450 RON, la care se adaugă bonuri de masă în valoare de 200 RON, precum și un pachet substanțial de beneficii. În plus, 2.454 de angajați din cadrul companiei beneficiază de creștere salarială.

An de an angajăm peste 1000 de persoane în restaurantele noastre. Ceea ce înseamnă că zilnic au loc zeci de interviuri de angajare în companie. În cei peste 20 de ani de când activăm pe piața locală, peste 27.000 de persoane au urmat școala McDonald’s”, a declarat Daniel Boaje, Manager General McDonald’s România.

McDonald’s dezvoltă cariera angajaților, oferind posibilitatea unui manager trainee ca în 2 ani să conducă un restaurant McDonald’s.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, care este și partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta.Premier Capital plc operează 131 de restaurante în zone de top, mai mult de jumătate dintre ele fiind cu McDrive și numeroase cafenele McCafe. În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 67 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, McDonald’s a investit peste 700 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajaţi şi primește zilnic peste 180.000 clienţi.

Citeste si Anul majorarilor salariale: Ce multinationale cresc remuneratiile angajatilor din Romania cu peste 16% in 2016 
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Septembrie 2021, 21:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter