CARIERE

Mihai Scortea, noul new business director al Saatchi&Saatchi

15 iunie 2007, ora 15:23 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Scortea va fi identificarea oportunitatilor de business ale Saatchi&Saatchi
Scortea va fi identificarea oportunitatilor de business ale Saatchi&Saatchi
Mihai Scortea ocupa de la inceputul lunii iunie pozitia de new business director al agentiei de publicitate Saatchi&Saatchi.
In urma investirii in functia de new business director, pozitie ocupata anterior de Alina Damaschin, principala atributie a lui Scortea va fi identificarea oportunitatilor de business ale agentiei.

Mihai Scortea are 35 de ani, a absolvit Universitatea Romano-Americana, sectia Management-Marketing si are o experienta de peste 10 ani in publicitate. Scortea a a ales sa lucreze in domeniu deoarece, in opinia sa, publicitatea ofera foarte multe posibilitati de a interactiona cu diverse medii de afaceri si industrii.

Noul new business director al Saatchi&Saatchi si-a inceput cariera ca account executive la Public, in 2001 a devenit account director la Notorious Advertising iar apoi a ocupat pozitia de new business manager in cadrul aceleasi agentii. Scortea a mai detinut functiile de business development manager la Mercury 360 si marketing manager la Cristalex. Sortea a lucrat pentru: Nestle, Peugeot, British Airways, Renault Romania, L'Oreal, Nike, Telemobil, Perfetti, Biofarm, Nike si Beiersdorf.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 29 Septembrie 2020, 14:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter